Tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat ja tiedot

KivaQ OyAb pidättää oikeuden hintojen ja nettisivujen tietojen muuttamiseen.

Reklamaatiot

Tuotteeseen tai toimitukseen liittyvät huomautukset tulee tehdä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta puhelinnumeroon +358 400 218537 tai sähköpostiin info(at)kivaq.fi. Maksua koskevat reklamaatiot tulisi tehdä suoraan Paytrail Oyj:lle (katso ohjeet alla).

Yleiset maksuehdot

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä pankin verkkomaksuna tai Luottokunnan luottokortilla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Asiakkaalla on mahdollisuus valita maksutavaksi myös laskun.


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, KivaQ OyAb yritys toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verkkopankkimaksu tapahtuu suojatulla yhteydellä. KivaQ OyAb ei missään vaiheessa saa selville asiakkaan tilitietoja.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.comToimitus

KivaQ-kyselyn tunnus ja salasana toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen välittömästi maksun jälkeen.


Vertailuaineiston käyttö

Saat koko KivaQ-vertailuaineiston käyttöösi kun hyväksyt, että KivaQ OyAb voi liittää kyselysi nimettömänä KivaQ-käyttäjien käytössä olevaan vertailuaineistoon. Ainoastaan KivaQ:n 7 vakiokysymystä liitetään vertailuaineistoon.